Interactieve sessie ‘Enterprisearchitectuur, maar dan voor managers’

Datum: 24/06/2021
Tijdstip: 16:30 - 18:00

In 2019 publiceerden wij het boek ‘GEA – Enterprisearchitectuur in de praktijk’. Hierin hebben we het GEA-gedachtegoed uitgeschreven voor architecten en andere professionals die enterprisearchitectuur (=sturen op samenhang) in hun praktijk willen toepassen.

Een blijvende uitdaging is om architectuur te laten landen en renderen bij de doelgroep waarvoor het écht bedoeld is: managers. De waarde van ‘sturen op samenhang’ zit onder meer in het verbeteren van de kwaliteit van de governance bij organisatiebrede vraagstukken.

Om een goede publicatie te schrijven over enterprisearchitectuur voor managers – en dat zijn we van plan – gaan we in een interactieve online sessie beelden en ervaringen ophalen en delen. Over het type vraagstukken waar managers op dit moment mee worden geconfronteerd. Over de inzichten die nodig zijn om tot een goede governance van deze vraagstukken te komen. Over hoe enterprisearchitectuur hier dan in kan helpen.

Wil je vanuit jouw ervaringen meedenken en input leveren aan de publicatie? Ben je benieuwd naar ervaringen van anderen? Dan zien we je graag op de interactieve sessie op 24 juni 2021, van 16.30 tot 18.00 uur. Voel je vrij om ook je/een manager mee te vragen. Samen met de doelgroep spreken is immers nog beter dan over de doelgroep spreken. Graag tot ziens!

Je kunt HIER INSCHRIJVEN

 

Locatie

Online webinar

Datum en tijdstip

Datum: 24/06/2021
Starttijd: 16:30
Eindtijd: 18:00