GEA Webinar ‘De sturende werking van principes – praktijkcasus Waterschap Brabantse Delta’

Datum: 25/06/2020
Tijdstip: 17:00 - 18:00

Op 25 juni 2020 is het eerste GEA-webinar georganiseerd. In verband met de coronamaatregelen was een GEA User Conference in de gebruikelijke vorm niet mogelijk. Zo’n 40 geïnteresseerden hebben aan het webinar deelgenomen, waarmee het een goed bezocht evenement genoemd mag worden.

Host van het webinar was Rob Stovers. Hij is architect bij Solventa en bestuurslid van de Stichting Groeiplatform GEA. Sinds mei 2019 is hij vanuit Solventa werkzaam bij het waterschap Brabantse Delta. Hij werkt daar, met vele collega’s van het waterschap, aan de invulling van de enterprisearchitectuur en het inrichten van de architectuurfunctie.

In het webinar laat Rob zien op welke manier het waterschap succesvol een set samenhangende principes heeft ontwikkeld én in de praktijk toepast. Uiteraard wordt ook de relatie met GEA en de rol van principes daarin toegelicht.

Na het beantwoorden van enkele vragen wordt het webinar afgesloten met een korte poll, om te evalueren hoe het eerste GEA-webinar door de deelnemers is ervaren. Met een gemiddelde waardering van 8,6 en de terugkoppeling dat er veel in de praktijk toepasbare materie is behandeld, is de conclusie duidelijk dat dit webinar opvolging verdient.

Kon je er niet bij zijn, maar wil je het webinar terugzien? Dat kan hier:

De presentatie is onder de publicaties te vinden.

Locatie

Online webinar

Datum en tijdstip

Datum: 25/06/2020
Starttijd: 17:00
Eindtijd: 18:00