Afbeelding voor 1e boek GEA

GEA enterprisearchitectuur in de praktijk

GEA Enterprise Architectuur in de praktijk Boekkaft

Inhoud

Dit boek is gepubliceerd in 2019 in de reeks ‘Wijzer in architectuur’. Het richt zich op de praktische toepassing van GEA. Het boek bevat een praktisch stappenplan voor het oplossen van enterprisevraagstukken en veel praktijkvoorbeelden. Omdat organisaties in de praktijk meerdere methoden en raamwerken combineren, besteedt dit boek ook ruim aandacht aan een gecombineerde toepassing van GEA met andere methoden en raamwerken (TOGAF, DYA, Novius, Solventa denkraam, Zachman), strategische stuurinstrumenten (Balanced Score Card, INK, 7S-model), referentiearchitecturen (NORA) en agile werken (SAFe). Daarnaast is het gedachtegoed geactualiseerd op de meest recente inzichten en terminologie.

Auteurs

  • Rob Stovers
  • Jules de Ruijter
  • Roel Wagter

Beschikbaarheid

Het boek is verkrijgbaar in de reguliere (digitale) boekhandel, bijvoorbeeld bij bol.com en managementboek.nl. Wil je weten of dit boek interessant voor je is? Dan kun je hieronder het eerste gedeelte in PDF format aanvragen.

Om deze publicatie te downloaden, dien je lid te zijn van het Groeiplatform GEA. Je kunt je hiervoor gratis aanmelden. Indien je al lid bent, dan dien je in te loggen.